onsdag 8. april 2009

Smarte løsninger for effektivisering

Norge er ute i Europa kjent for å ha bedriftsledere og avdelingsledere som er framsynte og er åpen for nye løsninger og dette har gjort til at resten av Europa ofte tar en tur til Norge. Men hvor effektive og framsynte er vi egentlig?

Mange firma i Norge i dag jobber fortsatt på gammelmåten, dvs at ved å gått til innkjøp/leie av bedre systemer for logistikk, kundeoppførsel, prosjekter, regnskap osv. Hvorfor kikker andre land da til Norge? Mitt svar på dette må være at vi har noen firma som produserer og utvikler løsninger som resten av Europa har bruk for samt at vi har noen bedrifter som viser vei.

24sevenoffice er er teknologibedrift for forretningssystemer som gjør at bedrifter kan effektivisere samt ha bedre kontroll på administrasjonen i bedrifter. Ved deres løsning så vil små og mellomstore firma som oftest gjøre en besparelse på 30-70% bla på regnskapsutgiftene samt at man bruker mindre tid!

Kontorfabrikken som er forhandler og som driver med regnskapstjenester kan bekrefte dette. Kontorfabrikken sier at videre at web-basert regnskap eller digitalt regnskap hvor alle bilag scannes inn og lagres elektronisk var kun tilgjengelig for storedrifter og konsern inntil at 24sevenoffice kom på banen med sin løsning.

Løsningen for regnskap på web gjør at feks nettbanken og regnskapet blir samkjørt, dvs at nettbanken blir integrert i regnskapsprogrammet. Dette gjør at regninger kan betales direkte fra regnskapssystemet og de også blir bokført i en og samme handling, dvs at man unngår dobbeltarbeid.

Kontoransvarlig for regnskap oslo i Kontorfabrikken sier at nå at små og og mellomstore bedrifter som får en presentasjon av regnskap på web går over til nettbasert regnskap rimelig kort tid etter en presentasjon. Han sier også at over 85% avgrundere som skal starte bedrift går for en slik nettbasert løsning.

Personlig så tror forfatteren av den denne artikkelen at resten av Europa vil komme til Norge å ta en titt på løsningen til Kontorfabrikken og 24sevenoffice.

1 kommentar: